Tim inženjera spreman za vaše probleme

Iskusite prednosti 3d print tehnologije i realizirajte svoju ideju

NAŠA VIZIJA

Rad s 3d printerima i cad alatima tijekom studija na fakultetu elektrotehnike i računarstva u zagrebu pokazao nam je mogućnosti koje ova metoda otvara u prototipiranju, maketarstvu i proizvodnji.

Uz 3d printanje, put od ideje do gotovog funkcionalnog proizvoda postao je brži, jeftiniji i jednostavniji. Projekti koje prije nebi mogli realizirati, sada su bili mogući - sve više ideja smo imali i kreativnije smo počeli razmišljati.

Zbog loših trendova nestajanja lokalne industrije i prednosti koje 3d printanje nudi, odlučili smo 2022. pokrenutiUR3D - radionu za proizvodnju 3d printanih plastičnih dijelova.
Cilj ur3d-a je omogućiti kreativnim i poduzetnim pojedincima da u nekoliko klikovaiskuse prednosti 3D printanja i realiziraju svoju ideju.
KAKO RADIMO
Trenutno su u sklopu naše farme 3d printera pokriveneFDM tehnologijaipreciznijaSLA tehnologijaprintanja,a plan je proširiti kapacitet i uvesti nove proizvodne metode
Radimo na automatizaciji i ubrzavanju radnih procesa kako bi korisnicima iskustvo korištenja naših usluga bilo lakše.Prvi takav sustav jeBRZI 3D ISPISna ovoj stranici koji omogućava automatski izračun cijene, naplatu, printanje i dostavu vaših gotovih modela bez bespotrebnog slanja upita.
Inženjeri smo koji vole realizirati razne ideje, od jednostavnih do složenih.Uz stručnost u3D DIZAJNIRANJUi3D PRINTANJU, imamo znanja i iskustva u područjimaelektronike, mehatronike, programiranja i prototipiranja.kakvu god ideju imali, slobodno se javite da zajedno nađemo rješenje.
KONTAKT
Nalazimo se u sklopu zicer-a na adresiPaviljon 12, Avenija Dubrovnik 15, 10000, Zagreb.
logo

obrt za proizvodnju i usluge